Faktor

Faktor is een krachtige webapplicatie waarmee op een efficiënte en effectieve manier gewerkt kan worden. De opbouw is compleet responsive wat betekend dat het op een computer, tablet of smartphone foutloos werkt zodat u altijd en overal ter wereld direct aan de slag kunt gaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u meer overzicht krijgen door uw systemen onder te brengen in één overzichtelijk dashboard? Tijdrovende taken zoals (Excel)lijstjes automatiseren? Uw facturatie automatiseren? Werkbonnen digitaal opslaan in plaats van een eindeloos archief aan te leggen? Bijna ieder bedrijfsproces is wel te vertalen in een webapplicatie.

Beheeromgeving

Faktor heeft een gebruikersvriendelijke beheeromgeving wat er voor zorgt dat u er zonder technische kennis ook goed mee aan de slag kunt gaan. Door meerdere beheerprocessen aan elkaar te knopen en het feit dat de aansturing vanuit één centraal punt beheerd word, zorgt ervoor dat het geen tijdrovende taak voor u is. Faktor werkt dus intuïtief en tegelijkertijd zeer effectief.

Veilig en schaalbaar

Ons hosting platform waar Faktor op draait is voorzien van een zeer robuuste beveiliging zodat onbevoegden er geen misbruik van kunnen maken. Het inloggen gebeurt via een versleutelde verbinding, zodat het dataverkeer dat wordt uitgewisseld tussen browser en server niet leesbaar is voor externe partijen. Ook de koppelingen en de code van Faktor hebben diverse maatregelen om uw veiligheid te waarborgen.

Uiteraard houden wij bij de ontwikkeling van uw Faktor omgeving de schaalbaarheid in het oog. Met schaalbaarheid bedoelen we dat Faktor uit te breiden is met nieuwe extra functionaliteiten. Wij zorgen er uiteraard voor dat de stabiliteit en snelheid van Faktor gewaarborgd blijft. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens, terwijl onze dagelijkse remote back-up u de garantie geeft dat zowel uw databases als uw bestanden op twee verschillende fysieke locaties worden opgeslagen.

Benaming

U kunt er voor kiezen als u Faktor gebruikt om de naam te veranderen naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam veranderen evenals de URL in plaats van Faktor.

Een aantal voorbeelden;

APP app.bedrijfsnaam.nl
WEBAPP webapp.bedrijfsnaam.nl
MIJN mijn.bedrijfsnaam.nl

Faktor Werkwijze

Nog geen info

Faktor Realisatie

Nog geen info

Wij gaan dan ook graag aan de slag om uw oplossing te realiseren.