Menu
aa
Op dit moment zijn we met onderhoud aan de website bezig. Het kan zijn dat sommige onderdelen niet goed worden weergegeven.

Connect

U heeft het vaker gezien of gehoord. Bedrijfssoftware of webapplicatie, de belofte een maatwerk software pakket dat van alles voor u zou kunnen automatiseren maar in werkelijkheid niet het doel haalt wat u voor ogen heeft. Dat is waar CONNECT anders is; een krachtige maatwerk softwarepakket gemaakt voor uw wensen als organisatie waarmee op een efficiënte en effectieve manier gewerkt kan worden. De opbouw is compleet responsive wat betekend dat het op een computer, tablet of smartphone foutloos werkt zodat u altijd en overal ter wereld direct aan de slag kunt gaan.

Wat is het?

CONNECT kunt u zien als totaal oplossing of juist een toevoeging voor uw organisatie. Doordat de software modular is opgebouwd stoppen we het niet in een hokje of hangen we er geen label aan zoals ERP, CRM. Want CONNECT kan het allemaal.

Beheeromgeving

CONNECT heeft een gebruikersvriendelijke beheeromgeving wat er voor zorgt dat u er zonder technische kennis ook goed mee aan de slag kunt gaan. Door meerdere beheerprocessen aan elkaar te knopen en het feit dat de aansturing vanuit één centraal punt beheerd word, zorgt ervoor dat het geen tijdrovende taak voor u is. CONNECT werkt dus intuïtief en tegelijkertijd zeer effectief.

Veilig en schaalbaar

Ons hosting platform waar CONNECT op draait is voorzien van een zeer robuuste beveiliging zodat onbevoegden er geen misbruik van kunnen maken. Het inloggen gebeurt via een versleutelde verbinding, zodat het dataverkeer dat wordt uitgewisseld tussen browser en server niet leesbaar is voor externe partijen. Ook de koppelingen en de code van CONNECT hebben diverse maatregelen om uw veiligheid te waarborgen.

Uiteraard houden wij bij de ontwikkeling van uw CONNECT omgeving de schaalbaarheid in het oog. Met schaalbaarheid bedoelen we dat CONNECT uit te breiden is met nieuwe extra functionaliteiten. Wij zorgen er uiteraard voor dat de stabiliteit en snelheid van CONNECT gewaarborgd blijft. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens, terwijl onze dagelijkse remote back-up u de garantie geeft dat zowel uw databases als uw bestanden op twee verschillende fysieke locaties worden opgeslagen.

Benaming

U kunt er voor kiezen als u CONNECT gebruikt om de naam te veranderen naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam veranderen evenals de URL in plaats van CONNECT.

Een aantal voorbeelden;

APP app.bedrijfsnaam.nl
WEBAPP webapp.bedrijfsnaam.nl
MIJN mijn.bedrijfsnaam.nl