Op dit moment zijn we met onderhoud aan de website bezig. Het kan zijn dat sommige onderdelen niet goed worden weergegeven.

Bedrijfssoftware

Wij bieden MKB-bedrijven op maat gemaakte bedrijfssoftware aan via een geavanceerde webapplicatie, ondersteund door een SaaS-model. Ons platform kan worden uitgerust met een breed scala aan modules, van artikelen tot boekhouding, van logistiek plannen tot urenregistratie en meer. Hierdoor is het de oplossing voor elke afdeling binnen uw bedrijf.

Daarnaast bieden wij onze klanten API's en middleware, zodat de bedrijfssoftware naadloos kan worden geïntegreerd met bestaande systemen en software, denk daarbij aan een webshop of een interactieve website. Dit stelt onze klanten in staat om de softwaretools te gebruiken die ze nodig hebben om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, zonder dat ze hun huidige systemen hoeven te vervangen of te upgraden.

SaaS
Ons SaaS-model biedt MKB-bedrijven een betaalbare en flexibele manier om onze bedrijfssoftware te gebruiken. Door onze software via het internet aan te bieden, kunnen onze klanten zich richten op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over de kosten of complexiteit van software-installaties en -onderhoud. Bovendien nemen wij de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van gegevens en de beschikbaarheid van onze software, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het laten groeien van de organisatie.

Waar kan het mee vergeleken worden?

Onze bedrijfssoftware biedt uw bedrijf een complete en modulaire oplossing voor verschillende bedrijfsprocessen. Onze bedrijfssoftware is een krachtig maatwerk softwarepakket dat precies voldoet aan uw wensen. Het is niet gelabeld als ERP of CRM of andere afkorting als automatiseringsoplossing, omdat het alles kan bieden wat uw organisatie nodig heeft.

Gebruikersvriendelijke beheeromgeving

Onze bedrijfssoftware heeft een intuïtieve en gebruikersvriendelijke beheeromgeving, waardoor u er zonder technische kennis mee aan de slag kunt. Verschillende beheerprocessen zijn samengevoegd en worden centraal aangestuurd, wat de software zeer effectief maakt en u tijd bespaart.

Veilig en schaalbaar

Ons hostingplatform waarop de bedrijfssoftware draait, is zeer goed beveiligd. Het inloggen gebeurt via een versleutelde verbinding en de koppelingen en code van de software hebben verschillende maatregelen om uw veiligheid te waarborgen. Bovendien is de software schaalbaar en kunnen we deze uitbreiden met nieuwe functionaliteiten terwijl de stabiliteit en snelheid gewaarborgd blijven. Daarnaast maken we dagelijks remote back-ups op twee verschillende fysieke locaties.

Personalisatie

Als u onze bedrijfssoftware gebruikt, kunt u ervoor kiezen om de naam en URL aan te passen aan uw eigen voorkeuren. Zo kunt u de naam veranderen in bijvoorbeeld "MIJN" in plaats van "APP" of "WEBAPP".

Kortom, onze bedrijfssoftware is de complete oplossing voor verschillende bedrijfsprocessen. We zorgen ervoor dat de software veilig en schaalbaar is en bieden u de mogelijkheid om deze te personaliseren naar uw eigen voorkeuren.